Vores specielle selskabsbuffeter er tilgængelige ved minimum 12 kuverter, til frokost dog minimum 15 kuverter.
Til frokost anbefaler vi 3-4 ”retter”, aftensmad 5-6, og for den helt specielle gourmet oplevelse 7-8 retter.
Priserne er per kuvert.
Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn 15 kr. pr. kuvert.
Kontakt Restaurantchef Dorthe på dorthe.bisconti@gmail.com eller på 40459123, hvis du har spørgsmål eller skal have hjælp til sammensætning.
Forslag til let kold frokostbuffet:
• Vitello tonnato: kalvekød med tuncreme, smagt til med kappers, ansjoser og citron, toppet med ærteskud.
• Parma skinke, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma & melonsalat; melontern, frisk mozzarella, cherrytomater & basilikum.
• Pasta med hjemmelavet grøn pesto, soltørrede tomater, majs, løg, toppet med ristet pancetta og saltede mandler.
• Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn.
Pris pr kuvert 260 kr.
Forslag til en lækker oplevelses buffet:
• Bresaola marinata, lufttørret okseinderlår marineret med jomfru olivenolie og citron, toppet med ramsløgsmayo, persille & Grana Padano.
• Mozzarella di buffala (Campana dop) - bøffel mozzarella & Parma skinke, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma, rucola, semitørrede tomater, oliven og basilikum.
• Spidskål, grønne asparges, ærter, syltede rødløg og fennikel, persille, saltede græskarkerner, balsamicocreme, jomfruolivenolie & balsamicocreme.
• Pasta med hjemmelavet grøn pesto, soltørrede tomater, majs, løg, toppet med ristet pancetta og saltede mandler.
• Kyllingefilet med svampe, bacon, soltørrede tomater i let flødesauce.
• Panna cotta, flødedessert med jordbærcoulis eller karamelcreme og knas.
• Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn.
Pris pr kuvert 490 kr.
Til frokost anbefaler vi 3-4 ”retter”, aftensmad 5-6, og for den helt specielle gourmet oplevelse 7-8 retter.
Priserne er per kuvert.
Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn 15 kr. pr. kuvert.
Kontakt Restaurantchef Dorthe på dorthe.bisconti@gmail.com eller på 40459123, hvis du har spørgsmål eller skal have hjælp til sammensætning.
Forslag til let kold frokostbuffet:
• Vitello tonnato: kalvekød med tuncreme, smagt til med kappers, ansjoser og citron, toppet med ærteskud.
• Parma skinke, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma & melonsalat; melontern, frisk mozzarella, cherrytomater & basilikum.
• Pasta med hjemmelavet grøn pesto, soltørrede tomater, majs, løg, toppet med ristet pancetta og saltede mandler.
• Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn.
Pris pr kuvert 260 kr.
Forslag til en lækker oplevelses buffet:
• Bresaola marinata, lufttørret okseinderlår marineret med jomfru olivenolie og citron, toppet med ramsløgsmayo, persille & Grana Padano.
• Mozzarella di buffala (Campana dop) - bøffel mozzarella & Parma skinke, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma, rucola, semitørrede tomater, oliven og basilikum.
• Spidskål, grønne asparges, ærter, syltede rødløg og fennikel, persille, saltede græskarkerner, balsamicocreme, jomfruolivenolie & balsamicocreme.
• Pasta med hjemmelavet grøn pesto, soltørrede tomater, majs, løg, toppet med ristet pancetta og saltede mandler.
• Kyllingefilet med svampe, bacon, soltørrede tomater i let flødesauce.
• Panna cotta, flødedessert med jordbærcoulis eller karamelcreme og knas.
• Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn.
Pris pr kuvert 490 kr.