Buffet 2025

- kombiner efter humør, lyst og behag 😊

Buffet 2025

- kombiner efter humør, lyst og behag 😊

Vores specielle selskabsbuffeter er tilgængelige ved minimum 12 kuverter, til frokost dog minimum 15 kuverter.

Til frokost anbefaler vi 3-4 ”retter”, aftensmad 5-6, og for den helt specielle gourmet oplevelse 7-8 retter.
Priserne er per kuvert.
Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn 15 kr. pr. kuvert.

Kontakt Restaurantchef Dorthe på dorthe.bisconti@gmail.com eller på 40459123, hvis du har spørgsmål eller skal have hjælp til sammensætning.

Forslag til let kold frokostbuffet:
•  Vitello tonnato: kalvekød med tuncreme, smagt til med kappers, ansjoser og citron, toppet med ærteskud.
• Parma skinke, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma & melonsalat; melontern, frisk mozzarella, cherrytomater & basilikum.
• Pasta med hjemmelavet grøn pesto, soltørrede tomater, majs, løg, toppet med ristet pancetta og saltede mandler.
• Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn.
Pris pr kuvert 260 kr.


Forslag til en lækker oplevelses buffet:
• Bresaola marinata, lufttørret okseinderlår marineret med jomfru olivenolie og citron, toppet med ramsløgsmayo, persille & Grana Padano.
• Mozzarella di buffala (Campana dop) - bøffel mozzarella & Parma skinke, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma, rucola, semitørrede tomater, oliven og basilikum.
• Spidskål, grønne asparges, ærter, syltede rødløg og fennikel, persille, saltede græskarkerner, balsamicocreme, jomfruolivenolie & balsamicocreme.
• Pasta med hjemmelavet grøn pesto, soltørrede tomater, majs, løg, toppet med ristet pancetta og saltede mandler.
• Kyllingefilet med svampe, bacon, soltørrede tomater i let flødesauce.
• Panna cotta, flødedessert med jordbærcoulis eller karamelcreme og knas.
• Langtidshævet surdejsbrød, bagt i vores stenovn.
Pris pr kuvert 490 kr.

Antipasti

1.
Parma skinke, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma & melonsalat; melontern,
frisk mozzarella, cherrytomater & basilikum. 
80.-
2. Bresaola marinata, lufttørret okseinderlår marineret med jomfru olivenolie og
citron, toppet med ramsløgsmayo, persille & Grana Padano. 
80.-
3.
Vitello tonnato: kalvekød med tuncreme, smagt til med kappers, ansjoser og
citron, toppet med ærteskud.  
90,-
4. Udvalg af italienske salamier, syltet/grillet grønt & pesto. 70,-
5. Hjemmegrille squash og aubergine toppet med basilikumpesto, ramsløgsmayo,
Grana Padano og ristede, saltede græskarkerner. 
78,-
6.
Mozzarella di buffala (Campana dop) - bøffel mozzarella & Parma skinke, 18 mdr.
lufttørret skinke fra Parma, rucola, semitørrede tomater, oliven og basilikum. 
85,-

De ”lune”..

7.
Pasta med svampe, spinat og røget laks i hvidvinsflødesauce.
80.-
8. Pasta, rødløg, majs, peberfrugter i krydret tomatflødesauce.
(Kylling kan tilkøbes + 15 kr. pp.)
75,-
9.
Ovnstegte kartofler, vendt med jomfru olivenolie, italienske urter og havsalt. 
55,-
10. Kyllingefilet med svampe, bacon, soltørrede tomater i let flødesauce. 90,-
11. Skinke Mignon af dansk gris i vildtsauce med bacon, løg, honning, Marsala.  
95,-
12.
Kyllingefilet i let citrusflødesauce med grønne asparges og ærter.  
90,-

Salater

13.
Pastasalat med hjemmelavet grøn pesto, soltørrede tomater, majs, løg,
toppet med ristet pancetta og saltede mandler. 
75,-
14. Spidskål, grønkål, grønne asparges, ærter, persille, syltede rødløg/fennikel,
saltede græskarkerner, jomfruolivenolie & balsamicocreme. 
70,-
15.
Rustik italiensk kartoffelsalat: ovnstegte kartofler med rødløg, krydderurter,
jomfru olivenolie og hvidbalsamico. 
67,-
16. Pastasalat med ærter, forårsløg og blomkål vendt med ricotta rørt med pesto og ramsløg. 
75,-
17. Melonsalat med pasta: cantaloupe meloner, cherrytomater, sorte oliven, pasta,
frisk mozzarella, rødløg, basilikum, rucola og jomfru olivenolie.  
75,-
18.
Kartoffelsalat med tun, løg, soltørrede tomater og hvidløgsmayo.
Kartofler kan udskiftes med pasta. 
75,-
19 Caprese salat; Mozzarella di bufala Campana dop (bøffel mozzarella), tomat,
rødløg, balsamicocreme, jomfruolivenolie og basilikum. 
80,-

Desserterne

20.
Panna cotta, flødedessert med jordbærcoulis og bær eller karamelcreme og knas.
Portions anrettes.
75,-
21. Tiramisu, klassisk med Pavesini kiks, mocca -italiensk kaffe og mascarponecreme.
Portionsanrettes.
80,-
22.
2-3 forskellige oste med kiks, sødt, saltnødder og frugt.
90,-
23. Svampet chokoladekage bagt med mascarpone hertil karamelcreme og frugt.
85,-
24. Cheesecake, bla. cantuccini, mascarpone, vanilje, hyldeblomst & bærcoulis. 80.-
Portionsanrettes.

80,-