Alle hovedretter serveres med ovnstegte kartofler med krydderurter samt 1 x tilbehør efter aftale.
Ekstra tilbehør kan naturligvis tilkøbes.
Ekstra tilbehør kan naturligvis tilkøbes.
1. | Vitello Tonnato Classico, kalvekød med tuncreme, smagt til med kappers, ansjoser og citron toppet med radiser og ærteskud. |
129,- |
2. | Prosciutto di Parma, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma med melon, frisk mozzarella og cherrytomater på rucola med balsamicocreme og basilikum. |
114,- |
3. | Mozzarella di buffala (Campana dop.) - bøffel mozzarella og 18 mdr. lufttørret Parmaskinke på rucola, med semi soltørrede cherrytomater, balsamicocreme, oliven og basilikum. |
124,- |
4. | Ovnbagt laks med hvidløgsmayo, semisoltørrede cherrytomater samt hjemmelavet pesto på blandede salater |
124,- |
5. | Antipasti di salumi – udvalg af italienske salamier, syltet grillet grønt og hjemmelavet pesto. |
109,- |
6. | Bresaola marinata; lufttørret okseinderlår marineret med jomfru olivenolie og citron, toppet med persille og Grana Padano. |
119,- |
7. | Gratineret rejecocktail – ostegratinerede grønne asparges og rejer, med hvidvin, hvidløgssmør, persille. |
114,- |
8. | Hjemmegrille squash og aubergine med pesto, hvidløgsmayo, balsamico creme, Grana Padano flager og saltede græskarkerner. |
104,- |
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød. Brødet er langtidshævet og bagt i stenovn. |
A. | Spidskål, grønkål, grønne asparges, ærter, syltede rødløg og fennikel, persille, saltede græskarkerner, Jomfruolivenolie og balsamicoglaze. |
B. | Blomkål med bla. forårsløg, ærter og salt mandler vendt med ricotta/pestocreme. |
C. | Marinerede grønne bønner med majs, rødløg, soltørrede tomater, toppet med sprød bacon og ristede græskarkerner. |
D. | Blandet salat med vægt på sæsonens grønt vendt med jomfruolivenolie og balsamico creme. |
E. | Melonsalat med cherrytomater, sorte oliven, rødløg, mozzarella perler, rucola. |
1. | Dansk kyllingebryst med parmaskinke samt svampe, bacon og soltørrede tomater i hvidvinsflødesauce. |
249,- |
2. | Dansk kyllingebryst med grønne asparges og ærter i pestoflødesauce. |
249,- |
3. | Skinke Mignon (dansk gris) i vildtsauce med bacon, løg, honning, Marsala. |
259,- |
4. | Svinekam med urter, aromatisk sauce med bla. forårsløg og ærter. |
249,- |
5. | Kalvefilet med svampesauce. |
279,- |
6. | Oksestriploin med rødvinssauce. |
279,- |
A. | Spidskål, grønkål, grønne asparges, ærter, syltede rødløg og fennikel, persille, saltede græskarkerner, Jomfruolivenolie og balsamicoglaze. |
B. | Blomkål med bla. forårsløg, ærter og salt mandler vendt med ricotta/pestocreme. |
c. | Marinerede grønne bønner med majs, rødløg, soltørrede tomater, toppet med sprød bacon og ristede græskarkerner. |
D. | Blandet salat med vægt på sæsonens grønt vendt med jomfruolivenolie og balsamico creme. |
E. | Melonsalat med cherrytomater, sorte oliven, rødløg, mozzarella perler, rucola. |
1. | Panna cotta (flødedessert) toppet med jordbærcoulis med bær eller karamelcreme med knas og bær. |
75,- |
2. | Tiramisu, klassisk med Pavesini kiks, mocca -italiensk kaffe og mascarponecreme. |
85,- |
3. | Tartufo Nero: portions isdessert med vanilje og chokoladeis, chokoladesauce og flødeskum. |
70,- |
4. | Tartufo Bianco: portions isdessert med vanilje og moccais, karamelcreme, knas og flødeskum. |
70,- |
5. | Cheesecake med bla. cantuccini, mascarpone, hyldeblomst og bærcoulis. |
85,- |
6. | Svampet chokoladekage bagt med mascarpone, serveres med karamelsauce, flødeskum og frisk frugt. |
85,- |
7. | 7. Ostetallerken med kiks, sødt & salt, - nødder og frugt. | 90,- |