Selskabs menuer
2025

Selskabs menuer 2025

Forretterne

1. Vitello Tonnato Classico, kalvekød med tuncreme, smagt til med kappers,
ansjoser og citron toppet med radiser og ærteskud.
129,-
2. Prosciutto di Parma, 18 mdr. lufttørret skinke fra Parma med melon, frisk
mozzarella og cherrytomater på rucola med balsamicocreme og basilikum.
114,-
3. Mozzarella di buffala (Campana dop.) - bøffel mozzarella og 18 mdr. lufttørret Parmaskinke på rucola, med semi soltørrede cherrytomater, balsamicocreme, oliven og basilikum.  
124,-
4. Ovnbagt laks med hvidløgsmayo, semisoltørrede cherrytomater samt
hjemmelavet pesto på blandede salater
124,-
5. Antipasti di salumi – udvalg af italienske salamier, syltet grillet grønt og
hjemmelavet pesto.   
109,-
6. Bresaola marinata; lufttørret okseinderlår marineret med jomfru olivenolie
og citron, toppet med persille og Grana Padano.  
119,-
7. Gratineret rejecocktail – ostegratinerede grønne asparges og rejer, med
hvidvin, hvidløgssmør, persille. 
114,-
8. Hjemmegrille squash og aubergine med pesto, hvidløgsmayo, balsamico
creme, Grana Padano flager og saltede græskarkerner.
104,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød.
Brødet er langtidshævet og bagt i stenovn.

Tilbehøret

A. Spidskål, grønkål, grønne asparges, ærter, syltede rødløg og fennikel, persille, saltede græskarkerner, Jomfruolivenolie og balsamicoglaze. 
B. Blomkål med bla. forårsløg, ærter og salt mandler vendt med ricotta/pestocreme.
C. Marinerede grønne bønner med majs, rødløg, soltørrede tomater, toppet med sprød bacon og ristede græskarkerner.

D. Blandet salat med vægt på sæsonens grønt vendt med jomfruolivenolie og balsamico creme.
E. Melonsalat med cherrytomater, sorte oliven, rødløg, mozzarella perler, rucola.
Alle hovedretter serveres med ovnstegte kartofler med krydderurter samt 1 x tilbehør efter aftale.
Ekstra tilbehør kan naturligvis tilkøbes.

Hovedretterne

1. Dansk kyllingebryst med parmaskinke samt svampe, bacon og soltørrede
tomater i hvidvinsflødesauce.
249,-
2. Dansk kyllingebryst med grønne asparges og ærter i pestoflødesauce.                  
249,-
3. Skinke Mignon (dansk gris) i vildtsauce med bacon, løg, honning, Marsala.
259,-
4. Svinekam med urter, aromatisk sauce med bla. forårsløg og ærter.  
249,-
5. Kalvefilet med svampesauce. 
279,-
6. Oksestriploin med rødvinssauce.
279,-
Alle hovedretter serveres med ovnstegte kartofler med krydderurter samt 1 x tilbehør efter aftale.
Ekstra tilbehør kan naturligvis tilkøbes.

Tilbehøret

A. Spidskål, grønkål, grønne asparges, ærter, syltede rødløg og fennikel, persille,
saltede græskarkerner, Jomfruolivenolie og balsamicoglaze. 
B. Blomkål med bla. forårsløg, ærter og salt mandler vendt med ricotta/pestocreme.
c. Marinerede grønne bønner med majs, rødløg, soltørrede tomater, toppet med sprød bacon og ristede græskarkerner.
D. Blandet salat med vægt på sæsonens grønt vendt med jomfruolivenolie og balsamico creme.
E. Melonsalat med cherrytomater, sorte oliven, rødløg, mozzarella perler, rucola.

Desserterne

1. Panna cotta (flødedessert) toppet med jordbærcoulis med bær
eller karamelcreme med knas og bær.
75,-
2. Tiramisu, klassisk med Pavesini kiks, mocca -italiensk kaffe og mascarponecreme.  
85,-
3. Tartufo Nero: portions isdessert med vanilje og chokoladeis, chokoladesauce og flødeskum.       
70,-
4. Tartufo Bianco: portions isdessert med vanilje og moccais, karamelcreme, knas og flødeskum.
70,-
5. Cheesecake med bla. cantuccini, mascarpone, hyldeblomst og bærcoulis.
85,-
6. Svampet chokoladekage bagt med mascarpone, serveres med karamelsauce, flødeskum og frisk frugt.
85,-
7. 7. Ostetallerken med kiks, sødt & salt, - nødder og frugt. 90,-