Selskabs buffeter

Buffet

• Forcaccia al formaggio – hvidløgsbrød med rosmarin, havsalt og ost
• Antipasti misti: blandet udvalg efter kokkens humør fx Salami Napoli, kogt italiensk skinke, gorgonzola, diverse grøntsager i olie/eddike, samt oliven
• En valgfri pastaret fra vores a la carte menukort. Fx: Penne alla Fellini: pasta med skinke og champignon dampet i hvidvin, flødetomatsauce smagt til med estragon
• Insalata di fagioli: grønne bønner marineret i olivenolie og hvid balsamico, med soltørrede tomater, persille og løg
• Hjemmebagt brød, koldt hævet og bagt i stenovn
• Dansk kaffe/te og småkager
Pris pr kuvert 199.-

Italiensk buffet

• Tacchino tonnato: Vores variation af den klassiske, bestående af tynde skiver kalkun og tuncreme smagt til med citron, kapers og ansjoser.
• Carpaccio con crosta: Skalstegt okseinderlår marineret i olivenolie og citronsaft med friske parmesanflager og hakket persille på bund af rucola
• Pollo al vino bianco: Kyllingebryst dampet i hvidvin med champignonflødesauce eller aspargesflødesauce
• Ovnstegte små kartofler med olivenolie og havsalt
• Blandet salat – årstidens grønt med frisk basilikum, olivenolie og hvid balsamico
• Svampet chokoladekage med frugtfad
eller
• Særligt udvalgte italienske oste fx. Ubriaco – lagret med rødvin, Piccanta Fantasia – fåreost med rucola, oliven og soltørrede tomater og selvfølgelig gorgonzola hertil pesto, ristede nødder, tørrede frugter og oliven
• Hjemmebagt brød, koldt hævet og bagt i stenovn
Pris pr kuvert 329.-

Italiensk 3 retters buffet

• Antipasti misti: Udvalg af italiensk pålæg fx Prociutto di Parma, Speck – lufttørret mager back bacon, Porchetta (italiensk krydret kamfilet) og Salami Napoli eller andet lækkert med blandede grøntsager i olie/eddike
• Særligt udvalgte italienske oste bla. Ubriaco – lagret med rødvin, Piccanta fantasia – fåreost med rucola, oliven og soltørrede tomater og selvfølgelig gorgonzola, hertil pesto, ristede nødder, tørrede frugter og oliven
• Helstegt oksefilet med skysauce og ovnstegte nye kartofler med olivenolie og havsalt
• Insalata di fagioli: grønne bønner marineret i olivenolie og hvid balsamico, med soltørrede tomater, frisk persille og løg
• Insalata pomodori: tomatsalat med løg og frisk basilikum
• Marcos hjemmelavede tiramisu: lavet med pavesini kiks, italiensk mocca og mascarponecreme smagt til marsala.
• Frugtfad
• Hjemmebagt brød, koldt hævet og bagt i stenovn
Pris pr kuvert 329.-

Italiensk super buffet

• Antipasti misti: udvalg af italiensk pålæg fx Prociutto di Parma, Speck – lufttørret mager back bacon, Porchetta (italiensk krydret kamfilet) og Salami Napoli eller andet lækkert med blandede grøntsager i olie/eddike
• Carpaccio con crosta: Skalstegt okseinderlår marineret i olivenolie og citronsaft med friske parmesanflager og hakket persille på bund af rucola
• Penne alla Fellini: pasta med skinke og champignon dampet i hvidvin, flødetomatsauce smagt til med estragon eller anden pastaret fra vores a la carte menu.
• Vitello tonnato: Den klassiske bestående af tynde skiver kalvekød og tuncreme smagt til med citron, kapers og ansjoser.
• Insalata di fagioli: grønne bønner marineret i olivenolie og hvid balsamico, med soltørrede tomater, persille og løg
• Insalata Caprese: tomatsalat med ægte bøffelmozzarella, olivenolie og frisk basilikum
• Frugtfad, samt
• Marcos hjemmelavede tiramisu – lavet med pavesini kiks, italiensk mocca og mascarponecreme smagt til marsala.
eller
• Særligt udvalgte italienske oste fx. Ubriaco – lagret med rødvin, Piccanta Fantasia – fåreost med rucola, oliven og soltørrede tomater og selvfølgelig gorgonzola hertil pesto, ristede nødder, tørrede frugter og oliven
• Hjemmebagt brød, koldt hævet og bagt i stenovn
Pris pr kuvert 329.-

Dette er blot et udvalg af de muligheder vi kan tilbyde.
Har du specielle ønsker eller brug for hjælp til at sammensætte lige den buffet der gør dig glad, så sig til   