La Luna selskabs menu

Forret:
• Antipasto misto : Parmaskinke, 2 forskellige italienske pølser, 2 slags ost, grillet squash og aubergine i olie, oliven samt rød og grøn pesto. 90.-

• Bresaola marinata: Tørret okseinderlår marineret i olivenolie og citronsaft med friske parmesanflager og hakket persille. 85.-

• Carpaccio con crosta: Skalstegt okseinderlår marineret i olivenolie og citronsaft med friske parmesanflager og hakket persille på bund af rucola 80.-

• Tacchino tonnato: Vores variation af den klassiske, bestående af tynde skiver kalkun og tuncreme smagt til med citron, kapers og ansjoser. 90.-

• Gratinerede rejer: rejer med hvidløgssmør, hvidvin og persille gratineret med ost. 80.-

• Salmone marinata: Limemarineret lakseskiver med urtevendte rejer på bund af rucola, hertil grøn pesto. 85.-

Hovedret:
• Krydret helstegt kalvefilet med husets fantastiske vildtflødesauce med bl.a. bacon, marsala, og estragon 205.-
• Krydret helstegt oksefilet med flødesauce smagt til med brandy samt peber eller gorgonzola
195.-
• Kyllingebryst dampet i hvidvin med champignonflødesauce
180.-
• Kyllingebryst dampet med flødetomatsauce smagt til med hvidvin og estragon
180.-
• Helstegt marineret svinekam – marinet med hvidløg eller krydderier hertil rødvin skysauce smagt til med rosmarin. 185.-

Alle hoveretter serveres med ovnstegte kartofler eller hvidekartofler, samt tilbehør efter aftale.

Forslag til tilbehør:
• Grønne bønner med soltørrede tomater, løg marineret i olivenolie og balsamico toppet med pinjekerner.
• Ovnstegte grøntsager, fx squash, gulerødder, løg og peberfrugter, krydret med Ceres Classic og hvidløg.
• Blandet salat – årstidens grønt med frisk basilikum, olivenolie og hvid balsamico
• Portionstærter med sommer/spidskål og ærter.
• Blomkål/broccolisalat med rødløg, tranebær, bacon og pinjekerner


Desserter:

• Marcos hjemmelavede tiramisu – lavet med pavesini kiks, italiensk mocca og mascarponecreme smagt til marsala. 75.-

• Tartufo –, italiensk portions iskugle med flødeskum og chokoladesauce 55.-

• Cheesecake med cantuccini, mascarpone/ flødecreme med frugt 65.-

• Chokoladefondant – blødende chokoladekage, rig chokoladesmag, vaniljeis og flødeskum 65.-

• Ostetallerken – 3 udvalgte italienske kvalitets oste med frugtcreme og æblesennep 85.-

Dette er blot et udvalg af de muligheder vi kan tilbyde, har I særlige ønsker så kom endelig frem med dem!
Ønskes der hjælp til at sammensætte en typisk italiensk middag, – sig blot til   