Ristorante La Luna Pizzeria har gennem tiderne været rammen om, samt leveret til utallige selskaber, barnedåb, konfirmationer, svendegilde, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fra 18 år til 80 års fødselsdage, begravelsesarrangement oma.

Hos La Luna ønsker vi i videst udstrækning at efterkomme så mange ønsker som muligt, så længe det er i vores ånd. Det ligger os meget på sinde, at hvert selskab/arrangement skræddersys så det passer til ønsket/behovet for den enkelte. Det skal være en dag I ser tilbage på med glæde og smil om munden 

Der er mulighed for at have selskab for op til 40 personer hos os i særskilt lokale. Hele restauranten kan også bookes og der er så siddepladser til 80 personer.

Vores selskabsmenuer/buffeter er tilgængelige ved min 12 kuverter.
Lørdag- søndag mellem kl. 12 – 16, min. 20 kuverter.
Kombinationerne er mange: 3 retter, – buffet eller en kombination hvor forret og/eller dessert portionsanrettes og hovedret er på buffet 

Op til 15 kuverter kan hovedret portionsanrettes, ved antal kuverter derover portionsanrettes forret og dessert, men hovedret anrettes på fade.
Vi gør samtidig opmærksom på at vi ikke er tilhængere af en alt for højtidelig stemning, og derfor ikke fadserverer, men at fadene ”sendes rundt”.

Bordene opstilles efter ønske og dækkes med hvide eksklusive stofduge, råhvide servietter og enkelt blomster/lys arrangement.
Blomsterdekorationer og kertelys arrangeres til 25.- pr kuvert.

Selskab hos os inkluderer opdækning og betjening i 6 timer, længere forløb kan aftales. Pris 25.- pr. deltager pr. påbegyndt time.

Har du spørgsmål ang. menu ring til Dorthe på 40 45 91 23, ang. reservation af lokale ring 86 91 23 00 eller os en mail på info@laluna.dk