Tilbage i 1990 forpagtede jeg det nystartede Pizzeria Paradiso, som lå i et lille lokale på Storegade 23a i Hinnerup.

I 1991 købte jeg driften og ny indrettede stedet. Lokalet blev dog hurtigt for småt og i 1992 lejede jeg mig ind i de noget større lokaler på hjørnet af Søndergade og Ådalsvej (hvor Nybolig ligger nu). Ved samme lejlighed blev navnet ændret til Pizzeria La Luna.

I 1996 købte jeg ejendommen på Storegade 5, der tidligere havde huset Bykroen. Lokalerne havde ikke været i brug i 2 år, så efter en gennemgribende restaurering og istandsættelse åbnede vi sommeren 1996 dørene til ”Ristorante La Luna Pizzeria”. Stedet gav de perfekte, hyggelige rammer til den daglige drift – og med det særskilte lokale ligeledes de mange selskaber.

Efter 20 succesfulde år solgte jeg i november 2010 driften af Ristorante La Luna Pizzeria.

De nye ejere skiftede navn og drev stedet, indtil en voldsom, omfattende brand i marts 2013 ødelagde bygningen og efterlod 3 virksomheder hjemløse. I forbindelse med branden valgte de, at ophæve lejemålet.

Da vi stadig ejede bygningen, gik familien Bisconti i tænkeboks – Hvad skulle der nu ske?

Resultat: August 2014 – efter mere end et år med redningsarbejde, genopbygning, istandsættelse, drøftelser, godkendelser etc. – genåbner Ristorante La Luna Pizzeria i hjertet af Hinnerup.

Vi glæder os til endnu engang at slå dørene op og byde gamle som nye kunder indenfor i de totalt renoverede omgivelser!