For os italienere er god mad og drikke en naturlig del af livet og en højt skattet del af kulturen. Man tager sig ikke kun god tid til selve fremstillingen, men også til nydelsen. Et måltid skal ikke blot overstås. At spise er at leve!

Marco Bisconti og Ristorante La Luna Pizzeria har gennem 20 år været synonym med god italiensk mad, fantastiske pizze og formidlere af varm, familiær stemning.

Man finder ikke majs, jalapenos, kebab, dressing, agurk eller lignende på mine pizze. Ikke at der er noget galt med det, det er bare ikke italiensk.

Mit mål er altid, at være så autentisk og tro mod det italienske, som det praktisk lader sig gøre her små 2500 km fra hjemegnen. Det gælder såvel opskrifter som valg af råvarer.

Jeg fik som den første i Danmark tilbage i 1993 min osteleverandør (JAMA OST) til, at importere ægte bøffelmozzarella til mine pizze. Han rystede i første omgang på hovedet og sagde, at det ville blive alt for dyrt – at folk ikke ville betale for det. Men det viste sig, at mine kunder kan smage forskel og er parate til, at betale for god kvalitet.

Jeg og personalet på Ristorante La Luna Pizzeria – La Luna familien som vi kalder den – bestræber os på, at give alle så god en oplevelse, at La Luna bliver det foretrukne spisested i hverdagen, valget når man ønsker at dele et måltid med gode venner og det naturlige sted, at fejre livets mange milepæle.