Secondi Piatti – Kødretter

Secondi Piatti – Kødretter

80     Filetto al Gorgonzola                           214 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i brandy med gorgonzolasauce. *

82     Entrecote alla Griglia                           184 kr.
Grillet entrecote (230/250g.) med hvidløgssmør.

83     Filetto al Pepe                                      199 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i brandy med pebersauce. *

84     Petto de Pollo al Vino Bianco               179 kr.
Kyllingebryst med hvidvinflødesauce. *

85     Filetto La Luna                                      199 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i hvidvin med estragon og tomatflødesauce. *

86     Filetto al Ferri                                      190 kr.
Grillet oksemørbrad af højeste kvalitet med hvidløgssmør.

89     Filetto alla Rossini                               208 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i Marsala med flødesauce. *

85     Filetto La Luna                                      199 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i hvidvin med estragon og tomatflødesauce. *

86     Filetto al Ferri                                      190 kr.
Grillet oksemørbrad af højeste kvalitet med hvidløgssmør.

89     Filetto alla Rossini                               208 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i Marsala med flødesauce. *

Alle kødretter fra fast menukort serveres med ovnstegte kartofler og dagens grøntsager samt brød og smør.  Alle saucer laves fra bunden, på panden sammen med kødet, når retten bestilles.   *Retten indeholder alkohol.

 

Ekstra brød og smør kan tilkøbes!
Lille kurv: 20 kr. – Stor kurv: 37 kr.