Secondi Piatti – Kødretter

80     Filetto al Gorgonzola                           214 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i brandy med gorgonzolasauce.*

82     Entrecote alla Griglia                          184 kr.
Grillet entrecote (230/250g.) med hvidløgssmør.

83     Filetto al Pepe                                      199 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i brandy med pebersauce.*

84     Petto de Pollo al Vino Bianco             179 kr.
Kyllingebryst med hvidvinflødesauce.*

85     Filetto La Luna                                     199 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i hvidvin med estragon og tomatflødesauce.*

86     Filetto al Ferri                                      190 kr.
Grillet oksemørbrad af højeste kvalitet med hvidløgssmør.

88     Scaloppine al Basilico                          196 kr.
Tynde skiver af oksefilet i hvidvinssauce med frisk basilikum og hvidløg.*

89     Filetto alla Rossini                               208 kr.
Oksemørbrad af højeste kvalitet flamberet i Marsala med flødesauce.*

Alle kødretter fra fast menukort serveres med ovnstegte kartofler og dagens grøntsager samt brød og smør.  Alle saucer laves fra bunden, på panden sammen med kødet, når retten bestilles.   *Retten indeholder alkohol.

 

Ekstra brød og smør kan tilkøbes!
Lille kurv: 20 kr. – Stor kurv: 37 kr.